Om oss

Vi stoltserar med ett team av självgående snickare och erfarna arbetsledare med gedigen kunskap inom lösvirkeskonstruktion samt med passion för detaljer och kvalitet. Vår personal är väl sammanvävd och arbetar tätt ihop för att säkerställa smidiga projekt och hög kundnöjdhet.

Image

Tim Clarke

Tim är din kontakt och arbetsledare. Du kan förvänta dig ett väl utfört jobb. Tim har bred kompetens, mångårig erfarenhet, och är driven av passionen för att göra bra jobb. Han utbildade sig till möbelsnickare, träarbetare, snickare och byggmästare på Sydney Technical College. Tim är certifierad bas p och bas u. Han har även behörighet för hjullastare och grävmaskin.

Våra värderingar

Vi drivs av yrkesstolthet och en passion för gedigenhet i varje projekt vi tar oss an. Vårt fokus ligger även på att vara ledande inom miljövänliga byggmetoder och energisnåla designlösningar för en hållbar framtid. Effektivitet, gedigenhet, användning av naturmaterial och visionär framtidssyn präglar vårt arbetssätt.

Image

Are you our next teammate?

Do you love our gelato so much that you would like to be part of our team? We're looking for dependable and people loving rockstars.

Scooper

You enjoy working with people and serving them gelato. 

Gelato maker

You're an early bird who'd love to make daily fresh gelato.

Driver

You love to drive around town to deliver fresh gelato to our shops.

Apply

Kundfokus

Vi satsar på kvalitet och flexibilitet för våra kunder och tar endast in ett fåtal projekt per år för att kunna garantera full uppmärksamhet och hög standard på varje arbete. Kontakta oss idag för att diskutera ditt kommande byggprojekt! Vi ser fram emot att skapa något unikt tillsammans med dig.